Tham1mt2
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Tham1mt2

Türkiyenin En iyi Metin 2 Pvp Sunucusu oLmaya qeLdik..!

AnasayfaLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

GM gir ve bak herkesin böle kalıo offf

4 posters
YazarMesaj
//**--++

//**--++

GM gir ve bak herkesin böle kalıo offf Empty
MesajKonu: GM gir ve bak herkesin böle kalıo offf   GM gir ve bak herkesin böle kalıo offf Icon_minitimeÇarş. Ağus. 25, 2010 11:39 pm

1 kaç gündür oyuna rahatlıkla girebiliodum ama sonradan baglanırken hata demeye başladı bazen baglanacaksında kalıodu ama şimdi karakter ekranına girio başlaya basıom 2-3 saniye beklio oyun atıo neden gmm bir çare bull bu akşam çıldırıom evde yaaa!!!!!!!!!!! Mad Mad Mad Mad Mad Mad Mad Mad Mad Mad Mad Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad lütfen bu konuya aci,l ilgilen yaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!nolur bi baq Question Question Question Question Question Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation
uqurcanaraz

MesajKonu: Geri: GM gir ve bak herkesin böle kalıo offf   GM gir ve bak herkesin böle kalıo offf Icon_minitimePerş. Ağus. 26, 2010 12:07 am

Kardess aynısı banada oluo ama aynı karakterde başka car acıom ona qırıo demekkı car bugda kalmışş gm bug larıı ac yhaww : confused confused confused
//**--++

//**--++

MesajKonu: Geri: GM gir ve bak herkesin böle kalıo offf   GM gir ve bak herkesin böle kalıo offf Icon_minitimePerş. Ağus. 26, 2010 12:09 am

bakam olucakmı die bir saman açtım yanına ona girio asıl karaktere girmio
//**--++

//**--++

MesajKonu: Geri: GM gir ve bak herkesin böle kalıo offf   GM gir ve bak herkesin böle kalıo offf Icon_minitimePerş. Ağus. 26, 2010 12:12 am

ADIM 1Deri1Kemik nolur nap et çıkar yoksa başka server arıcam çogunun böle serverde kimse kalmıyacak bu gidişle
uqurcanaraz

MesajKonu: Geri: GM gir ve bak herkesin böle kalıo offf   GM gir ve bak herkesin böle kalıo offf Icon_minitimePerş. Ağus. 26, 2010 12:13 am

aynn bndede aynısı oluooo bnde şaman actımm qırıo ama asıl krakterıme qırmıo tam kasılıodum buz zındanında oyun attı omatıştan berı qırmıoo bugdayızz ama gm bende gm olmuştum ßi ara sen res cek sw ye duzeelır ama yoksa herkesın bugunu acmkala uğraşırsınn bı res at duzelırrr
//**--++

//**--++

MesajKonu: reset at yeter   GM gir ve bak herkesin böle kalıo offf Icon_minitimePerş. Ağus. 26, 2010 12:17 am

kardeş nolur res att Wink Wink Wink Wink hepinizi çok seviorum ii oyunlar res atmayı unutma ii akşamlar Wink Wink Wink Wink Wink Wink Wink Wink Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation
Oğuz

Oğuz

MesajKonu: çarim bugda kaldı gm yardim bekliyorum...   GM gir ve bak herkesin böle kalıo offf Icon_minitimePerş. Ağus. 26, 2010 12:52 am

sayın:GM çarim bugda kaldı en sevdğim çar çarima giremiyorum lütfen anlayis gösterin reset atarsaniz oyuna sevinirim saygılarımla....
tetikcii026

MesajKonu: Geri: GM gir ve bak herkesin böle kalıo offf   GM gir ve bak herkesin böle kalıo offf Icon_minitimePerş. Ağus. 26, 2010 2:30 am

ayni bendede var kardeslerrr qanster adim kurtar gmmm
//**--++

//**--++

MesajKonu: Geri: GM gir ve bak herkesin böle kalıo offf   GM gir ve bak herkesin böle kalıo offf Icon_minitimePerş. Ağus. 26, 2010 7:15 am

gm nolurr yaa yukarıda adım war hadi oraya yazdım kurtar bunu

GM gir ve bak herkesin böle kalıo offf
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» YETER YA MAVİLER HEP BUGTA KALIO SARILAR HİÇ KALMIO BNDE SARILARA GEÇECEMM YA
» YA SANDIK'ı Niye kaldırdınız ya :( OFFF
» Offf GM gene oyuna Girerken Hata verior
» OYUNLA İLGİLİ SORUNUNZ WARSA BURAYA YAZABİLRSİZİ
» TÜM OYNAYANLARIN BÖLE OLUYOR BİZ SİZİ BEKLİYORUZ GM BEY :!: