Tham1mt2
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Tham1mt2

Türkiyenin En iyi Metin 2 Pvp Sunucusu oLmaya qeLdik..!

AnasayfaLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

sayın:GM çarim bugda kaldi yardimci olmanizi istiyorum....

4 posters
YazarMesaj
Oğuz

Oğuz

sayın:GM çarim bugda kaldi yardimci olmanizi istiyorum.... Empty
MesajKonu: sayın:GM çarim bugda kaldi yardimci olmanizi istiyorum....   sayın:GM çarim bugda kaldi yardimci olmanizi istiyorum.... Icon_minitimeCuma Ağus. 27, 2010 8:32 am

Sayın:GM çarim bug da kaldı yardımcı olmanız istiyorum lütfen yardim edin gereğinin yapılmasını Arz ederim saygılarımla...oğuz pale pale pale pale pale pale pale pale pale pale pale pale pale pale pale pale pale pale pale pale pale pale pale pale pale
//**--++

//**--++

MesajKonu: kardeş   sayın:GM çarim bugda kaldi yardimci olmanizi istiyorum.... Icon_minitimeCuma Ağus. 27, 2010 8:35 am

senin çar bugta kalmamış tır benimde öle oyuna hiç girmedim bugün bi açtım car bugta gmler kesin bililer yapıolar

yada bug da kesin bugdadır gmm aga 1 res çekkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk!!!!!!!!!!!Exclamation Exclamation Exclamation!Exclamation!Exclamation!Exclamation!Exclamation!Exclamation!Exclamation!Exclamation!Exclamation!Exclamation
sahinsemiz

sahinsemiz

MesajKonu: Geri: sayın:GM çarim bugda kaldi yardimci olmanizi istiyorum....   sayın:GM çarim bugda kaldi yardimci olmanizi istiyorum.... Icon_minitimeCuma Ağus. 27, 2010 8:35 am

Evt yha bi yardım etsen ölcnmi ama valla yeter yha
sahinsemiz

sahinsemiz

MesajKonu: Geri: sayın:GM çarim bugda kaldi yardimci olmanizi istiyorum....   sayın:GM çarim bugda kaldi yardimci olmanizi istiyorum.... Icon_minitimeCuma Ağus. 27, 2010 8:36 am

Ben dün akşam oynadım saat 11 de bugtaydı!!!
//**--++

//**--++

MesajKonu: walla ben oynuodum   sayın:GM çarim bugda kaldi yardimci olmanizi istiyorum.... Icon_minitimeCuma Ağus. 27, 2010 8:37 am

ben oyundaydım 10 gibi sona televizyona baqtım karde 11 de bilmem herkesinmi öle olduki
Oğuz

Oğuz

MesajKonu: sayın:GM çarlar bugda kaldı oyuna giremiyoruz...   sayın:GM çarim bugda kaldi yardimci olmanizi istiyorum.... Icon_minitimeCuma Ağus. 27, 2010 8:40 am

sayın:GM yardım istiyoruz çok seydeil sadece oyuna restart atılmasını istiyoruz.Gereğini yapılmasını Arz ederim saygılarımla...Oğuz confused confused confused confused confused confused confused confused confused confused confused confused confused confused
zaunas

zaunas

MesajKonu: Geri: sayın:GM çarim bugda kaldi yardimci olmanizi istiyorum....   sayın:GM çarim bugda kaldi yardimci olmanizi istiyorum.... Icon_minitimeCuma Ağus. 27, 2010 8:41 am

gm daha uyuyo galiba ya uyansın atar bi res de ne zaman uyanaaaaacaaakkk Sleep

sayın:GM çarim bugda kaldi yardimci olmanizi istiyorum....
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» sayın:GM çarim bugda kaldi yardimci olmanizi istiyorum....
» Sayın Arkadaslar Benım Carım Bugta Kaldı Baska Kimlerinki Kaldı Bugda
» Sayın:GM arkadasların ve benim çarım bugda kaldı.....
» GM gir ve bak herkesin böle kalıo offf
» sayın:GM çarim bug da kaldı.. bir bakarmısınız....